A ja bym się zapytał czy znaleźli by się ludzie do grania RP w polskiej gildii. Nie ukrywam, że w World of Warcraft nie jestem za bardzo obeznany, podchodziłem parokrotnie do tytułu, ale bez większych "sukcesów", że tak powiem. jednakże ostatnio wpadł mi do głowy taki pomysł, żeby odświeżyć sobie ten tytuł i być może spróbować właśnie takiego podejścia do gry w polskiej społeczności, niestety mój angielski nie pozwoli mi raczej na taka zabawę z anglojęzycznymi gildiami to też staram się "wyniuchać" jak to u nas stoją takie pomysły. Oczywiście z racji nie za dużej ilości czasu raczej bym skłaniał sie do okazjonalnego grania. Nic nie proponuję, jedynie próbuję rozeznać grunt. No i żeby było jasne, nigdy nie prowadziłem ani nie grałem w gildi RP w WoW (w zasadzie to nigdy nie grałem w zadnej gilid w WoW), wiec też nie wiem za bardzo jak się poruszać, póki co, po tym gruncie. Co myślicie o koncepcji polskiej gildii RP na tym serwerze (a on chyba jest na to nastawiony - tylko że w języku angielskim)?