Szukam Polskiej Ekipy do grania wieczorami.
Szukam Polskiej Ekipy do grania wieczorami.
Witam.
Szukam polskiej ekipy do grania. Dopiero ściągam grę i od razu mówię że grałem bardzo dawno temu i nigdy nie nabiłem nawet 60 lvl. Więc jestem bardzo świeży teraz spróbowałem na jakichś privach ale nie spotkałem żadnego gracza.
Piszcie w temacie jeżeli jest jakaś gildia która aktywnie gra wieczorami. Czy Przymierze czy Horda itd. Podawajcie DSC wejdę pogadamy . Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.
Szukam polskiej ekipy do grania. Dopiero ściągam grę i od razu mówię że grałem bardzo dawno temu i nigdy nie nabiłem nawet 60 lvl. Więc jestem bardzo świeży teraz spróbowałem na jakichś privach ale nie spotkałem żadnego gracza.
Piszcie w temacie jeżeli jest jakaś gildia która aktywnie gra wieczorami. Czy Przymierze czy Horda itd. Podawajcie DSC wejdę pogadamy . Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam.
Re: Szukam Polskiej Ekipy do grania wieczorami.
Może wrócę do gry, mam 50 któryś poziom rogue w alliance. Chwilowo gram na innym privie w polskiej gildii
- Szachmatsky
Nie wiem czy jest jakaś polska gildia aktualnie.
Jedna się ogłaszała, ale nie trafiłem nikogo online.
Sam gram niewiele, ale jak będę online to chętnie pomogę, podpowiem.
@Galidon - gdzie jeszcze aktualnie grasz? Jaka wersja wowa / jaki online?
Last edited by Szachmatsky on Fri Feb 24, 2023 1:29 pm, edited 1 time in total.
ja założyłem postać w aliance KrzychuPL jak coś teraz szukam addonów na questy i polski język
- Szachmatsky
Wiesz, wybór jest oczywiście dowolny ale to mimo wszystko w założeniu jest serwer RP.
Może się jeszcze nad tym nickiem zastanów.
Ja też chętnie moge z kimś pogadać questy itp.. Daerion po stronie alliance.
Witam,
Bardzo chętnie pogram, chociaż osobiście grywam ostatnio na pewnym priv TBC i tam już expie 3 postacie (na raz), nie mniej wróciłbym do Vanilli. Służę pomocą, zwykle mam czas po 16 (tu grywam 2,3 rundy w CS) i odpalam WoWa.
Jeśli temat aktualny to podam mój nick aktualny. Jestem w stanie grać od 0 wspólnie.
Pzdr.
Bardzo chętnie pogram, chociaż osobiście grywam ostatnio na pewnym priv TBC i tam już expie 3 postacie (na raz), nie mniej wróciłbym do Vanilli. Służę pomocą, zwykle mam czas po 16 (tu grywam 2,3 rundy w CS) i odpalam WoWa.
Jeśli temat aktualny to podam mój nick aktualny. Jestem w stanie grać od 0 wspólnie.
Pzdr.
A ja bym się zapytał czy znaleźli by się ludzie do grania RP w polskiej gildii. Nie ukrywam, że w World of Warcraft nie jestem za bardzo obeznany, podchodziłem parokrotnie do tytułu, ale bez większych "sukcesów", że tak powiem. jednakże ostatnio wpadł mi do głowy taki pomysł, żeby odświeżyć sobie ten tytuł i być może spróbować właśnie takiego podejścia do gry w polskiej społeczności, niestety mój angielski nie pozwoli mi raczej na taka zabawę z anglojęzycznymi gildiami to też staram się "wyniuchać" jak to u nas stoją takie pomysły. Oczywiście z racji nie za dużej ilości czasu raczej bym skłaniał sie do okazjonalnego grania. Nic nie proponuję, jedynie próbuję rozeznać grunt. No i żeby było jasne, nigdy nie prowadziłem ani nie grałem w gildi RP w WoW (w zasadzie to nigdy nie grałem w zadnej gilid w WoW), wiec też nie wiem za bardzo jak się poruszać, póki co, po tym gruncie. Co myślicie o koncepcji polskiej gildii RP na tym serwerze (a on chyba jest na to nastawiony - tylko że w języku angielskim)?
War-mane wotlk na tym najbardziej popularnym realmie. Polaków gra tam myślę że co najmniej 200 dziennie i to w samych alliance, gildii polskich raidujacych są tam 3 o których wiem w po stronie alliance a online wieczorami dochodzi do 10000 powaga. Serwer jest świetny jeśli nie chce się inwestować mnóstwa czasu by aktywnie grać PvE i pvp ale ten serwer ma też parę rzeczy które mogą się nie spodobać części graczy. Nie chcę żeby zabrzmiało to jak reklama serwera bo tu też się świetnie bawiłem ale jednak czekanie na dungeony po 2 godziny jako tank trochę mnie tu irytowało. Jeśli na tym wotlku chciałbyś zagrać to odezwij się do mnie a pomogę Ci trochę. Nick w grze mam ten sam co tutaj na forum.Szachmatsky wrote: ↑Fri Feb 24, 2023 1:18 pm Nie wiem czy jest jakaś polska gildia aktualnie.
- Szachmatsky
Warmane, oczywiście znam.
Mam tam pewnie jeszcze kilka starych postaci ale chyba na lordaeronie, tym x1 realmie.
Niestety czasu na granie jak na lekarstwo więc zostanę na razie jedynie na turtlu, ale dzięki za propozycję ;)
Mam tam pewnie jeszcze kilka starych postaci ale chyba na lordaeronie, tym x1 realmie.
Niestety czasu na granie jak na lekarstwo więc zostanę na razie jedynie na turtlu, ale dzięki za propozycję ;)
Ja gram tam właśnie ze względu na to że nie mam zbytnio czasu. Praca, życie itd a na instancje dłużej nie czekam niż 5 sekund, aczivmenty przyjemnie się zdobywa itd.
Witajcie!
Nick: Merkurion DRUID
Służę pomocą.. i dobrą miksturą Obecnie rozwijam moje umiejętności Alchemiczne. Mam przepis na <potrafiący uratować tyłek> Eliksir Szybkości oraz Eliksir umożliwiający oddychanie pod wodą (nieoceniony w podwodnych wyprawach i starciach z wodnymi stworami). Zapraszam i się polecam!
Chętnie wymienię Eliksiry na dobrej jakości skórzane uzbrojenie lub też druidzką broń, magiczne zaklinanie przedmiotów. Jestem też otwarty na Wasze propozycję i każdą z ciekawością rozważę.
Bądźcie Bezpieczni!
Do zobaczenia na szlaku!
Nick: Merkurion DRUID
Służę pomocą.. i dobrą miksturą Obecnie rozwijam moje umiejętności Alchemiczne. Mam przepis na <potrafiący uratować tyłek> Eliksir Szybkości oraz Eliksir umożliwiający oddychanie pod wodą (nieoceniony w podwodnych wyprawach i starciach z wodnymi stworami). Zapraszam i się polecam!
Chętnie wymienię Eliksiry na dobrej jakości skórzane uzbrojenie lub też druidzką broń, magiczne zaklinanie przedmiotów. Jestem też otwarty na Wasze propozycję i każdą z ciekawością rozważę.
Bądźcie Bezpieczni!
Do zobaczenia na szlaku!
Frostwolf Clan - szukaj Lonetank, Baalderoth, Norczasty, Naturalny, Ostoya, Moplik, Markaurl - przewaznie gramy wlasnie wieczorami
Chętnie się przyłączę do grających. Również pogrywam, choć grywam na innych (TBC również i Retail) to wolę na privie i tak przywiało mnie tutaj.
Zapraszam do zapraszania mnie (ally): Morxmorte
Bede zakladac gildie, mozliwa fuzja!
Bede zakladac gildie, mozliwa fuzja!