mam na imię Franek, mam 24 lata - w tym roku będę kończył 25 lat.
Nie stać mnie na granie na abonamencie, więc poszperałem trochę w necie i usłyszałem, że Turtle WoW jest dobrym wyborem dla ludzi takich jak ja.
Lubię, kiedy do znanej mi już dość dobrze gierki są wprowadzane świeże nowości, czy jakieś smaczki urozmaicające gierkę... więc mam nadzieję, że moja przygoda tutaj mnie wkręci i pozwoli zapomnieć o problemach życia codziennego.
Wszystko w teorii brzmi pięknie, ale jest jeden aspekt który jest dla mnie niesamowicie męczący...
Szukam miłych ludzi z otwartą głową i cierpliwością do mojej osoby, którzy byliby chętni stworzyć naszą wspólną paczkę do gierki na Turtle WoW - jakieś wspólne dungeony, jakieś wspólne wypady w nieznane i przechodzenie questów jak prawdziwa, zgrana paczka podróżników i poszukiwaczy przygód!
Byłbym co najmniej zachwycony, gdyby ktoś z Was postanowił jednak odezwać się do mnie tu na forum w wiadomości prywatnej, czy też na discordzie, mógłbym stworzyć taki mały serwer specjalnie dedykowany pod naszą ekipę do wspólnej gierki.
Głównie chodzi o to, żeby w naszej ekipie pomagać sobie wzajemnie, chodzić razem na różne wypady i przygody, no i cieszyć się razem z gry... bardzo lubię poznawać nowe osoby i nie mogę się doczekać aż poznam i Ciebie!

Tutaj zostawiam do siebie kontakt!
Discord: xanadian