samotny gracz poszukujący zgranej, otwartej paczki! :)

A place for all kinds of discussions.
Post Reply
Xanadian

samotny gracz poszukujący zgranej, otwartej paczki! :)

Post by Xanadian » Fri Feb 14, 2025 3:25 am

smiling_turtle_head SIEMANKO! satisfied_turtle_head

mam na imię Franek, mam 24 lata - w tym roku będę kończył 25 lat.

Nie stać mnie na granie na abonamencie, więc poszperałem trochę w necie i usłyszałem, że Turtle WoW jest dobrym wyborem dla ludzi takich jak ja.

Lubię, kiedy do znanej mi już dość dobrze gierki są wprowadzane świeże nowości, czy jakieś smaczki urozmaicające gierkę... więc mam nadzieję, że moja przygoda tutaj mnie wkręci i pozwoli zapomnieć o problemach życia codziennego.

Wszystko w teorii brzmi pięknie, ale jest jeden aspekt który jest dla mnie niesamowicie męczący...
Jakiś czas temu zostawiła mnie dziewczyna, co było dla mnie bardzo bolesne. Zmieniłem również moje towarzystwo, odcinając się od toksycznego środowiska, w którym było pełno używek i brak jakiegokolwiek rozwoju, czy inteligentnych rozmów. Wyprowadziłem się jakiś czas temu od rodziców do kawalerki, no i poza tym w dużym skrócie to...
...czuję się bardzo samotny, dlatego przychodzę tutaj z prośbą!

Szukam miłych ludzi z otwartą głową i cierpliwością do mojej osoby, którzy byliby chętni stworzyć naszą wspólną paczkę do gierki na Turtle WoW - jakieś wspólne dungeony, jakieś wspólne wypady w nieznane i przechodzenie questów jak prawdziwa, zgrana paczka podróżników i poszukiwaczy przygód!

Byłbym co najmniej zachwycony, gdyby ktoś z Was postanowił jednak odezwać się do mnie tu na forum w wiadomości prywatnej, czy też na discordzie, mógłbym stworzyć taki mały serwer specjalnie dedykowany pod naszą ekipę do wspólnej gierki.

Głównie chodzi o to, żeby w naszej ekipie pomagać sobie wzajemnie, chodzić razem na różne wypady i przygody, no i cieszyć się razem z gry... bardzo lubię poznawać nowe osoby i nie mogę się doczekać aż poznam i Ciebie! smiling_turtle_head

Tutaj zostawiam do siebie kontakt!
Discord: xanadian
LONELY THUG
if you want to play together please DM me on discord: xanadian
i would really appreciate that because im really f-ing lonely scared_turtle_head

Post Reply